De feestarchitect, rasecht familiebedrijf

Een sprankelend begin…

In 1996 zette Christ Schepens, aangestoken tot de horecapassie, de eerste stappen in het verzorgen van recepties, BBQ’s en eetfestijnen. Zijn talent werd al snel opgemerkt in Lochristi en omstreken.

In 2005 verwelkomde hij zijn eerste teamlid, waardoor een breed scala aan cateringopties kon worden aangeboden. Al snel, transformeerde het bedrijf naar een BVBA met 3 toegewijde medewerkers en een uitgebreid cateringmenu.

In 2011 voegde Christ “conceptcatering” toe aan de bedrijfsnaam, niet alleen om aan te geven dat maatwerk centraal staat, maar ook om voortdurend in te spelen op de nieuwe trends in de cateringwereld. Het doel was niet om de grootste te worden, maar wel een van de beste, met een focus op creativiteit en kwaliteit.

In april 2018 verhuisde De Feestarchitect van Lochristi naar Destelbergen om de groeiende vraag naar cateringdiensten te beantwoorden. De nieuwe locatie bood ruimte voor een uitgebreide keuken, een groter magazijn en meer kantoorruimte.

Klanten kunnen nu genieten van een unieke “belevingsruimte”, waar ze verschillende meubelstukken en tafelopstellingen kunnen bekijken, om zo de perfecte keuze te maken voor hun eigen feest.

FA_060 - familiebedrijf De Feestarchitect

En nu, what's next?

Sinds 2023 wordt De Feestarchitect mede geleid door Sam Baro. Vandaag draait het bedrijf op volle kracht, met ongeveer 35 toegewijde medewerkers, waaronder keukenpersoneel, logistiek team, onderhoudsmedewerkers, salesteam en projectcoördinatoren. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk van ongeveer 150 flexibele krachten.

Een trots familiebedrijf

De Feestarchitect, opgericht door Christ Schepens, wordt nog steeds met passie geleid door hemzelf en zijn schoonzoon Mathias Lataer. Het blijft een authentiek Oost-Vlaams familiebedrijf met een scherp oog voor creativiteit en topkwaliteit.

Feestarchitect sam baro