Duurzaam koken

Wij staan garant voor een verse, kwalitatieve keuken, volgens de laatste trends. Op frequente tijdstippen verandert ons menu, mee met de seizoenen, zodat we onze klanten steeds nieuwe zaken kunnen aanbieden.

Wij werken steevast volgens de vis- & groentewijzer en bieden onze catering aan volgens hetgeen onze chef ontvangt van onze lokale groenteboer, vishandelaar, … Zo werken we het liefste met Noordzeevis en dus met een catch of the day! Zo cateren we met het allerbeste van hetgeen de natuur ons te bieden heeft.

We hebben samenwerkingen met lokale, Oost-Vlaamse handelaren en daar zijn we best trots op: ons varkensvlees komt van Duroc D’olives of Breydel, onze kaas gaan we halen bij o.a. het Hinkelspel, Gandaham is een vaste partner etc., we promoten het bier van de brouwerij Haeseveld uit Destelbergen, …

Bovendien groeperen onze leveranciers de leveringen op onze vraag om de kosten van transporten, uitstoot… te beperken.

Gerechtjes om vingers bij af te likken